T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / KARTEPE - Suadiye Ortaokulu

Hakan BOZAN - Okul Müdürü

1976 İzmit doumlu olan okul müdürümüz Hakan BOZAN, Yakın Doğu Üniveristesi Mühendislik Fakültesi Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Mezunu  olup, Meslekteki Kıdemi 20 yıldır.

Öğretim programlarını, 21. Yüzyıl beceri ve değerleriyle donatmaya önem veren, insanımızın zihininde yaşanan büyük değişime, bilgi, beceri, tutum ve alışkanlıklara yeni boyutlar eklemeyi hedeflemekteyiz.

21. yüzyıla insan hazırlamak, geleceğin liderlerini yetiştirmek, geçmişten gelen her türlü bilgi birikimini kullanarak, kişinin kendisi ve çevresi ile uyum içerisinde, mutlu, üretken ve yaratıcı bir insan olarak yetiştirmenin yollarını bulabilmeyi gerektirir. Eğitim uygulamalarında, bugün pek çok ülkede pek çok düşünür, eğitimin birey odaklı anlayışına parallel olarak bireyi merkeze alan öğrenme anlayışını benimsiyor. Bireyi araştırmaya ve düşünmeye yönlendiren, insanın farklı öğrenme özelliklerinin bulunduğu, öğrenmenin ancak birey aktif olduğunda gerçekleşeceği yaklaşımıyla şekillenmiş bir eğitim, bireyin öğrendiklerini içselleştirmesine daha iyi olanak sağlıyor.

Biz eğitimciler geleceğin nasıl şekilleneceğine katkı sağlamakta, geleceği şekillendirmekteyiz. Bugünkü emeklerimizin karşılığı, karşımıza gelecek olarak çıkıyor ve bu nedenle diğer mesleklerden çok daha şanslıyız. Eğitim dünyasının birer ferdi olarak asıl işimiz, asıl odaklandığımız nokta insan… Eğitim verdiğimiz, yarına hazırladığımız her öğrencimizle aslında bir insanın karakterini, bakış açısını, yetkinliklerini ve hayallerini şekillendiriyoruz. Bu nedenledir ki Suadiye İlk ve Ortaokulu olarak işimizin her noktasında insanı merkeze koyuyor, insana odaklanıyoruz. Nitelikli, başarılı, insani değerlerle donatılmış, heyecanlı ve yenilikçi bir eğitim anlayışı ve güçlü bir kadroyla şekillendirdiğimiz sistemimizde, çocuklarımız özgüvenli, güçlü ve yetkin bireyler olarak yetişiyorlar ve yetişmeye devam edecekler.

Öğretmenlik Görevleri:

1) Sakarya - Adapazarı Mithatpaşa Şükrü Ayna Yabancı Dİl Ağırlıklı Lisesi 

2) Kocaeli - Yuvacık Levent Kırca Oya Başar İlköğretim Okulu

3) Kocaeli - Kandıra Kocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu

Yöneticilik Görevleri:

1) Kocaeli - Kandıra Yusufça Şehit İrfan Yaman Ortaokulu

2) Kocaeli - İzmit Atatürk Ortaokulu

3) Kocaeli - Kartepe Suadiye İlk ve Ortaokulu