KOCAELİ / KARTEPE - Suadiye Ortaokulu

02623522020
Çepni Mah. Mesudiye Cad. No76 Suadiye KARTEPE / KOCAELİ
Vizyon
Evrensel ve toplumsal değerlere saygı duyan, paylaşımcı, katılımcı, özgür düşünceye sahip; değişim ve gelişime açık, çok yönlü bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim olanağı sunan; tüm çalışmaların işbirliği ve dayanışma içinde, her gün daha iyiye ulaşmaya çalıştığı bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Biz... Düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen,kendine hayata saygılı, hoşgörülü, alternatifler sunan, biz duygusunu yaşayan ve yaşatan, ülkemize ve insanlığa faydalı, daima en iyisini hedefleyen, amaca ulaşmak için yılmadan araştıran, eleştirel bakış açısına sahip, çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyetçi bireyler yetiştirmek için varız.
Ulaşım
İzmit merkezden 15 dakikada bir kalkan 251 no´lu otobüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz il merkezine 15 km, ilçe merkezine 4 km. uzaklıktadır.
Tübitak Bilim Fuarı
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ KA2 : "Maths is life" - "Matematik Hayattır Erasmus+ KA2 : "Exchange of good practices on handling students with learning, integration and behaviour difficulties" - "Engelli Öğrencilerin Eğitiminde iyi örneklerin paylaşılması" Erasmus+ KA2 : "STEAM":Surfing The European Artistic Monument Erasmus+ KA2 : "CODING" Coding in a Cultural Europe